Wouter van Neerbos

Wouter van Neerbos

CEO

Wouter heeft meer dan 25 jaar ervaring in de energie- en petrochemische industrie. Na het succesvol afronden van zijn universitaire studie, begon hij zijn carrière bij Shell. Daar bekleedde hij diverse senior executive functies in Retail, B2B, en Productie in een verscheidenheid aan disciplines zoals General Management, Commercie, Supply Chain en Finance, IT en Business Development. In zijn laatste baan binnen Chemicals was hij wereldwijd  verantwoordelijk was voor de Commercie, Operatie en Business Development activiteiten in 35 landen.

Daarnaast heeft Wouter met diverse (inter)nationale organisaties en bedrijven in non-executive en advies posities gewerkt. Zijn expertise ligt in strategische bedrijfstransformaties, business development en het creëren van hoog presterende teams en organisaties.

Wouter wil zijn kennis ervaring en netwerk inzetten om met OBBTEC SPEX impact te maken door het realiseren van de noodzakelijke systeemverandering voor het creëren van een duurzame en hoogwaardige circulaire plasticketen.



Terug naar team

wouter vierkant

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC SPEX?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.