Mark Nieuwland

Mark
Nieuwland

Mark heeft uitgebreide ervaring opgedaan bij diverse financiële instellingen, waar hij diepgaande kennis van financierings-structuren heeft ontwikkeld. Zijn creatieve aanpak maakt hem een waardevolle aanwinst voor elk project. Zo heeft hij in het verleden succesvol funding gerealiseerd voor verschillende sectoren, waaronder energie, infrastructuur en scheepvaart.

Mark staat bekend om zijn vermogen om complexe financiële uitdagingen op innovatieve wijze op te lossen. Dit talent bracht hem naar zijn huidige rol bij OBBOTEC SPEX, waar hij de financiële structuur vormgeeft en versterkt. Hij koos voor SPEX vanwege de unieke uitdaging die dit snelgroeiende bedrijf biedt en de kans om zijn creativiteit in te zetten voor duurzame oplossingen.

Met zijn ervaring en zelfstandige werkwijze geeft Mark richting aan de financiële en conceptuele vastlegging van zowel de huidige status als de toekomstvisie van SPEX. Dit vormt de basis voor de dialoog met investeerders. Door zijn bijdrage helpt Mark de visie van SPEX voor een circulaire en duurzame toekomst werkelijkheid te maken.

Terug naar team
mark vierkant groen

Wil je meer informatie over de recycletechnieken van OBBOTEC SPEX?
Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.